EnerKey-vartti: EnerKey Data-rajapinta ja sen hyödyntäminen käytännössä

Tämänkertaisessa EnerKey-vartissa aiheena on EnerKey Data-API ja sen hyödyntäminen asiakkaiden parhaaksi. EnerKey Data-API on ohjelmointirajapinta, jonka avulla voidaan yhdistää EnerKeyssä olevien mittareiden kulutustiedot asiakkaiden muihin tietolähteisiin.

Enerkeystä välitetään tietoa ulospäin muun muassa infonäyttöihin, toiminnanohjaus- ja talousjärjestelmiin, BI-raportointiin ja huoltokirjoihin.

Kesko on yksi asiakkaistamme, joka hyödyntää EnerKey Data-APIa. K-Ryhmä on Suomen suurin aurinkovoiman tuottaja ja käyttäjä ja heillä on käytössään infonäyttöjä, joiden avulla kerrotaan asiakkaille tietoa aurinkoenergian tuotannosta ja käyttökohteista. Mittaustiedon Keskon infonäyttöihin tuottaa EnerKey Data-APIn kautta.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit Data-APIn hyödyntämisestä tai haluat saada lisätietoja EnerKeystä!