EnerKey API ja uusi Push-toiminto

Integroitavuus ja yhteistyö muiden järjestelmien ja toimijoiden kanssa on EnerKeyn perusarvoja. Integraatioiden avulla energianhallinnan työkalut voidaan saumattomasti liittää osaksi muita ylläpidon tietojärjestelmiä. Integraatioita ja rajapintoja on EnerKey SaaSissa olemassa jo yli 80 erilaista.

Mittauslähteisiin, joihin ei ole integraatiota, on nyt kehitetty EnerKey APIn Push-toiminto. EnerKey API on ohjelmointirajapinta, jonka avulla muut järjestelmät voivat noutaa tietoja EnerKey-järjestelmästä. EnerKey APIn uuden Push-toiminnon avulla muut järjestelmät voivat tuoda mittaustietoa EnerKey-järjestelmään automaattisesti.

Push-toimintoa voidaan käyttää tuomaan dataa esimerkiksi erilaisista aurinkosähköjärjestelmistä, sähköautojen latauspisteistä ja rakennusautomaatiojärjestelmistä.

EnerKeyllä on integraatiokumppanina Devecto, joka tarvittaessa auttaa teitä muodostamaan yhteyden Push-sovellusliittymään.

Lue myös EnerKeyn tuotepäällikkö Juho Linsurin blogi aiheesta täällä: EnerKeyn Tuotepäällikön Blogisarja: EnerKey API ja uusi Push-toiminto.

Webinaarin esitysmateriaali pdf-muodossa: EnerKey API ja uusi Push-toiminto.